V petih dneh dva tedna mode

Foto: Imaxtree
Foto: Imaxtree
Po prvih dneh v aprilu, ko se bo v Ljubljani odvil slovenski teden mode, bomo v prestolnici gostili še mednarodni teden mode, kjer se bodo predstavili oblikovalci iz Slovenije, Hrvaške, Avstrije in Velike Britanije.
Oglej si celoten članek

Gospodarsko razstavišče se bo 12. in 13. aprila prelevilo v modno središče Evrope. V dveh dneh se bo tam namreč zvrstilo lepo število modnih revij, na katerih se bodo s kolekcijami za jesen/zimo 2012 predstavile znamke in oblikovalci iz Slovenije, Hrvaške, Avstrije in Velike Britanije.

Aljoša Krošlin Grlj, kreativni producent mednarodnega tedna mode, nam je pojasnil, da je cilj mednarodnega tedna mode mnogo več kot le prikaz aktualnih kolekcij priznanih domačih in tujih modnih imen. "Glavni namen je povrniti identiteto slovenski modni industriji v svetu. Želimo si, da IFW postane stičišče oblikovalcev z modno industrijo. Če nam bo to uspelo združiti v eno, bomo nedvomno zmagovalci," je pojasnil Aljoša in dodal, da bomo skupno lahko videli od 12 do 16 modnih revij.

Mednarodni teden mode se bo odvijal 12. in 13. aprila, dober teden po slovenskem tednu mode, ki bo tokrat trajal tri dni, od 2. do 4. aprila. Uradni napovednik mednarodnega tedna mode si lahko ogledate tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.