V postelji z dvema

Foto: Žurnal24
Vedno sem si v postelji želela dva, v Rimu pa so se mi sanje končno uresničile. Postavna Italijana sta se odlično izkazala!
Oglej si celoten članek

Že od nekdaj sem sanjala, da bi mi prihajalo ob dveh pokončno stoječih lepotcih, ki bi okrasila moje pohotno telo z vročo belo lavo. Moj mož, sedaj že nekdanji, je bil izredno zavrt do teh stvari. Kadarkoli sem v šali omenila, da bi morda povabila v posteljo še koga, me je nadrl, da sem zmešana, ali pa, če mi ni dovolj on. Zares mi ni bil dovolj, a tega mu nisem mogla povedati v obraz. Zato pa sem si ob njegovi dvomesečni odsotnosti, ko je bil v Rusiji, privoščila enotedenski izlet s prijateljico Romano v Rim. Želeli sva obiskati to lepo mesto in našli poceni aranžma.

Prva dva dni sva tavali naokoli, pili kavice na velikem trgu in se zabavali ob pohotnih pogledih, črnolasih lepotcev, ki so zijali v najina gola stegna. Nosili sva zelo kratke zadeve, ki so še toliko bolj poudarile najine dolge noge. Priznati moram, da sva se prvi večer nekoliko vinjeni celo vdali v vroče igrice v najini hotelski sobi. Takrat sem prvič v življenju okusila slast potrebne češplje na svojih ustnicah in jeziku. Rezultat tega je bila presrečna Romana in dobila sem občutek, da sem v življenju marsikaj zamudila. Ljubiti se z žensko je bila zame najprijetnejša izkušnja v življenju na sploh. Tudi naslednji večer sva legli v eno posteljo in roke so se kmalu začele potepati po najinih golih telesih, ki sta hrepeneli po tovrstnih dotikih in nežnostih. Poljubljali sva se, se božali in prihajali druga ob drugi že drugo noč zapored. Romana je menila, da bi kljub vsemu lepemu veljalo v posteljo zvabiti kakšnega postavnega Italijana s polnimi hlačami. Nasmehnila sem se in odvrnila, da raje dva.

Eden ni bil dovolj. © iStockphoto

 
In tako se je tudi zgodilo. Na trgu sva spoznali Felipeja in Tonija, ki sta se rade volje odzvala večernemu povabilu na pijačo v najino sobo. Sprva sem mislila, da me je Romana pustila na cedilu, ko je izginila tik preden sta prispela in je nato še kar nekaj časa ni bilo nazaj. Ko pa sem na svojega mobilca prejela sporočilo naj uživam, se mi je končno posvetilo. Želela je, da se mi izpolnijo sanje, ljubiti se z dvema, toda meni je bilo na nek način zelo čudno, saj sem se počutila popolnoma samo. Lepotca sta ves čas spraševala po njej, kdaj pride in ali je za zabavo, jaz pa nisem vedela, kaj naj jima odgovorim. Po nekaj kozarčkih smo se popolnoma sprostili, kmalu sem bila le še v spodnjicah, joški pa v njunih ustih. Vsak sta zagrabila po eno in začelo se je nekaj zares fantastičnega. Njuni prsti so segali vse do mokre muce, ki je komaj čakala, da jo nekdo osvobodi in reši nadležnih hlačk. Te so kmalu zares tudi izginile in še preden sem dojela, kaj se dogaja, sem imela Tonija med svojimi nogami. Tako, kot se je on z usti lotil moje mucice, se ni še nihče. Poljubljal se je z njo in mi pokazal, da so imele moje fantazije realno podlago. Počutila sem se kot kraljica in prav nič mi ni bilo težko v usta vzeti Felipejevega junaka. Imel je lepega dolgega tiča, ki je drsel skozi objem mojih ustnic, nabreklo glavico pa sem čutila globoko v svojem grlu.

Videti je bil močno presenečen, jaz pa sem to počela z lahkoto, saj me tako potrebne, kot sem bila, ni bilo lahko zdolgočasiti. Grabila sem po njegovem mošnjičku, ga stiskala in sesala kot nora, da ga je pošteno premetavalo pred menoj. Pogledala sem navzdol k lepotcu med mojimi nogami, ki je za hip prenehal s svojim početjem. Stal je pred menoj in si odpenjal hlače. Pokazati je imel celo večji in bogatejši zaklad od svojega rojaka, ki se zares ni imel česa sramovati.

 

Preberite si še:

Seks v živo na erotičnem sejmu
Seks na gugalnici
Vroč razgovor
Sama in pohotna na morju

Toni se je prav počasi namestil med moja stegna, prijel za korenjaka in ga popeljal v vlažno češpljo, ki mu je rade volje odprla svoja vrata. Čofotalo je, kot bi me kdo zalival z vodo, pa me ni bilo treba, saj je od silne pohote kar vrelo iz mene. Tiča v ustih sem bila pripravljena pogoltniti, ko bi ga le lahko in to je začutil tudi njegov lastnik. Tako mu ga verjetno ni potegnila še nobena Italijanka. Ko mu je prišlo, bi se skoraj zadušila, saj kar ni nehalo brizgati iz njegovega dolgina. Moda so se mu pošteno skrčila in videti je bil prav nebogljen. Kmalu pa se je izkazalo, da temu nikakor ni tako, saj se je že rinil pred prijatelja, da bi prevzel štafeto, vendar brez palice, kajti želel si je nekaj povsem drugega.

Pokazala sta mi, naj vstanem in sem. Toni je legel na posteljo pod mene, me prijel za ritnici in me nasadil na svojega tiča, po katerem sem nato prišla povsem do dna, da so se mu začele oči obračati naokoli. Nalašč sem še nekoliko stisnila, da ga je kar premetavalo pod menoj. Kmalu pa sem tudi sama zavijala z očmi. Brez vsakršnega opozorila je Felipe zapolnil še tisto drugo, tesnejšo luknjico, ki do tistega trenutka še ni občutila slasti spolnosti. Sama sebi nisem mogla verjeti kako potrebna sem, saj mi je bilo tudi to všeč. Prav vse, kar sta storila, sem naravnost oboževala in ne bi se branila niti dveh v vroči muci, ki je doživljala vrhunec za vrhuncem, česar dotlej nikakor ni poznala. Utrujeni smo obležali na velikanski postelji in s kotičkom očesa sem opazila le še Romano, ki je s svojim skrivnostnim nasmeškom izginila v sosednjo sobo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.