V prometni nesreči umrla črnogorska manekenka in politik

Foto: Facebook
Foto: Facebook
V verižnem trčenju v Črni gori sta umrla mlad politik in priljubljena manekenka.
Oglej si celoten članek

V tragični nesreči na poti med Podgorico in Nikšićem sta v verižnem trčenju umrla mlad politik Slavko Baković in ena najbolj priljubljenih črnogorskih manekenk Ksenija Brković. Slavko je umrl na kraju nesreče, Ksenija pa je hudim poškodbmam podlegla v bolnišnici.

Foto: Facebook Ksenija Brković Ksenija je veljala za eno najuspešnejših črnogorskih manekenk, ki je bila po izobrazbi pravnica. Bila je ljubljenka vseh domačih oblikovalcev in prav vsi so si želeli, da bi ona nosila njihove kreacije na črnogorskem tednu mode. Slavko je bil kandidat za poslanca demokratske stranke. Oba sta imela le 24 let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.