V prozorni obleki skrila zelo malo

Foto: Profimedia Rochelle Humes Foto: Profimedia Rochelle Humes Foto: Profimedia Rochelle Humes Foto: Profimedia Rochelle Humes
Na podelitvi televizijskih nagrad Bafta so v Londonu nekatere zvezdnice na rdeči preprogi le malo prepustile domišljiji. Najbolj je izstopala Rochelle Humes, ki se je odločila za črno čipkasto obleko.
Oglej si celoten članek

Pevka Rochelle Humes se je na rdeči preprogi televizijskih nagrad Bafta sprehodila v zapeljivi črni obleki do tal, ki pa je vseeno razkrivala njene dolge noge in tudi zadnjico. Čipkasta obleka znamke Zeynep Kartal je le malo prepustila domišljiji in postavna pevka je brez težav pokazala vse svoje čare.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:31 11. Maj 2015.

    Ma hurc- fotka od dalečč :-(

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.