V prstanu, ki ga je Harry dal Meghan, dva diamanta s posebnim pomenom

Foto: Epa Zaroka princa Harryja Foto: Epa Zaroka princa Harryja Foto: Epa Zaroka princa Harryja Foto: Epa Zaroka princa Harryja
Zaročni prstan, ki ga je princ Harry nadel Meghan Markle, vsebuje dva kamna kolekcije pokojne princese Diane.
Oglej si celoten članek

Kot je znano, objavljena je zaroka princa Harryja in igralke Meghan Markle. S kraljevega dvora so sporočili, da sta se zaročila v začetku meseca v Londonu ter da je Harry obvestil kraljico in svojo družino.

Poroka naj bi bila spomladi prihodnje leto. Po pisanju britanskih medijev je prstan, ki ga je zaročenka dobila na prstanec, nosila že princesa Diana. V središču prstana je diamant iz Bocvane; države, ki je Harryu izredno pri srcu, od otroštva naprej jo je že večkrat obiskal, na potovanje tja je že peljal tudi svojo bodočo soprogo.

Foto: Epa Zaroka princa Harryja

Sicer zlat prstan vsebuje še dva stranska manjša diamanta iz osebne kolekcije pokojne princese Diane.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.