V rajskem peklu dogajanje na vrhuncu

Foto: David Jug Metalcamp Foto: Maja Pucelj Metalcamp Foto: Maja Pucelj Metalcamp Foto: David Jug Metalcamp Foto: Maja Pucelj Metalcamp
V nedeljo se je v Tolminu začel že deveti festival Metalcamp, ki je spet privabil na tisoče obiskovalcev.
Oglej si celoten članek

Metalcamp, ki letos traja od 5. do 11. avgusta, je že prvi dan gostil 12 tisoč ljudi, podobno število metalcev pa se pričakuje tudi v sredo, ko bo nastopila popularna skupina Korn. Sicer pa bo prav vse dneve pestro, saj bodo v Tolminu nastopile še druge vrhunske skupine, kot so: Amon Amarth, Sabaton, At The Gates, Hatebreed, Paradise Lost, Edguy, Eluveitie, Kataklysm, Pain, Sodom, Korpiklaani, Epica in Funeral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:50 8. Avgust 2012.

    To je vse kar znate napisati glede MC? Bogi ste vsi res. To je največji dogodek v celem posočju, na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.