V skrbeh za zvezdnika: Žalostno, kaj je naredil s svojim obrazom

Foto: Profimedia aaron carter Foto: Profimedia aaron carter
Z njim je vse slabše …
Oglej si celoten članek

Aaron Carter zadnje tedne polni časopisne strani po vsem svetu. Po tem, ko je s smrtjo zagrozil noseči ženi svojega brata Nicka Carterja, člana skupine Backstreet boys, je ta zahteval prepoved približevanja. Aaron je razložil, da ima duševne težave in da potrebuje šest zdravil, kar pa ga ni odvrnilo od tega, da si je nabavil novo orožje, na kar je opozoril tudi njegov slavnejši brat.

Sedaj pa je Aaron spet šokiral.  Levo stran njegovega obraza sedaj krasi tetovaža pošasti Meduze, katere pogled je ljudi spreminjal v kamen, in to celo po njeni smrti. Glavo ji je odsekal Perzej in se z njo branil pred sovražniki. Ali si je pevec tetovažo omislil kot zaščito pred svojimi kritiki? Kakor koli že, Aaron je prepričan, da je trenutno v glasbenem svetu najbolj vroča roba ...

Njegovi oboževalci so zanj v skrbeh. Nekdo je zapisal, da naj si poišče pomoč. "Ko te bo videla tvoja mama, boš v težavah,“ pa je pripomnil nekdo drug.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.