V Sloveniji: Bajno bogata in lepa, a ne dobi moškega

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ima vse, a je hudo osamljena.
Oglej si celoten članek

Ta teden se je pri nas mudila lepa avstralska multimilijonarka Bianca Roccissano, ki je obogatela s trakom za dvig prsi, s sestro Bridgett sta posel namreč razširili tudi v Slovenijo. Podjetje sta leta 2018 začeli za kuhinjsko mizo, danes pa njun produkt ponujajo že v 40 državah po vsem svetu. Leta 2021 je imelo podjetje že več kot 10 milijonov dolarjev prihodkov, leta 2022 pa celo 20 milijonov. 

A kot je Bianca med obiskom Slovenije razkrila portalu Moškisvet.com, je stranski učinek njenega uspeha osamljenost. Lepotica namreč pravi, da izgublja veselje do zmenkov. Moški, ki imajo manj denarja, se čutijo podrejeni, bogatejše od nje pa resne zveze niti ne zanimajo. Pravi, da je najhuje to, da se mora že na prvem zmenku pogovarjati o denarju. Kot je ta mesec razkrila za britanski tabloid Mirror, je pri 37 letih čez moške naredila križ, ker pa si močno želi družine, že resno razmišlja o umetni oploditvi ali nadomestni mami. Povedala je, da ji moški pogosto očitajo, da je preveč neodvisna in preveč osredotočena na delo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 29

  • 08:39 4. April 2023.

    PLASTIKA.

  • 18:19 2. April 2023.

    Jaz garam za minimalca in tut nobene nimam, z veseljem ji pustim da mi plača večerjo.

  • 03:40 2. April 2023.

    evo mene..jaz bi jo malo honorarno zadovoljil...naj me najde...pa jo poknem tocno tako...po njenih zeljah

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.