V Sloveniji bo zaživel nov medijski projekt

Foto: Profimedia
Slovenski medijski prostor bo od ponedeljka bogatejši za nova poročila.
Oglej si celoten članek

Od ponedeljka, 8. maja 2023, bodo gledalci lahko nova poročila Svet24TV spremljali na televizijskih in radijskih postajah Aktuala in Veseljaka. Poročila bodo na sporedu od 6. ure naprej vsako polno uro. 

"Pripravljala jih bo ekipa uveljavljenih novinarskih imen: odgovorni urednici Nataša Markovič in Barbara Pance, dnevna urednika Mitja Prek in Dejan Komparič, voditelji Milena Novak, Petra Rupnik in Simon Rosc ter novinarka Tina Bertoncelj," so sporočili.

xxx

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:46 5. Maj 2023.

    "Pripravljala jih bo ekipa uveljavljenih novinarskih imen: odgovorni urednici Nataša Markovič in Barbara Pance, dnevna urednika Mitja Prek in Dejan …

  • 19:18 5. Maj 2023.

    No spet ena sds fora za pranje mozganov svojim ovcicam!

  • 18:34 5. Maj 2023.

    spet neko Odlazkovo sranje...leva propaganda...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.