V Slovenijo prihaja sveže poročen

Foto: Žurnal24 Vstopnice za koncert Neila Leytona v Kinu Šiška v predprodaji stanejo pet, na da
Neil Leyton. V torek se je poročil s svojo menedžerko Ano Iso, v četrtek pa bo nastopil v Kinu Šiška.
Oglej si celoten članek

Neil Leyton, ki bo v četrtek, 2. septembra, nastopil v Kinu Šiška, se je v torek poročil s svojo menedžerko Ano Iso.

 

Pripotovala bosta skupaj

Neil in Ana Isa sta se poročila v Lizboni na skromnem obredu v krogu le najožjih prijateljev. Na Portugalsko sta se pred več kot letom preselila iz Londona, kjer je Leyton živel in ustvarjal kar nekaj let. Pred tem je živel v kanadskem Torontu, kjer je preživel tudi svoje otroštvo, sicer pa je rojen v Lizboni.

 

Poleg Ljubljane bo Leyton s svojo soprogo obiskal Celje (3. septembra – Kino Metropol) in tudi tam bo gledalcem predstavil svoj opus, podprt z zgodbami o nastanku pesmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.