V smeteh našli Amyjin dnevnik

Foto: Žurnal24 Amy hoče svoje zapiske nazaj. (Foto: Flynet)
Smetarji so v londonskih smeteh našli zapise iz dnevnika, ki ga je v srednješolskih letih pisala popularna pevka Amy Winehouse.
Oglej si celoten članek

Med zavrženimi šolskimi knjigami so smetarji nedavno našli Amyjin srednješolski dnevnik, v katerem so med drugim zapisana besedila pesmi in beležke, ki jih je zvezdnica pisala leta 2001, ko je bila stara 17 let.

 

Pevka si je v dnevnik zapisala tudi stvari, ki si jih je nekoč želela kupiti. Na seznamu se je tako znašla tekalna steza, avto, pripisala pa je tudi popravilo zob. Poleg tega je upala, da si bo nekoč lahko privoščila stanovanje v Londonu.

 

Zapiske hoče nazaj

In čeprav so se Amyjini spomini iz najstniških dni znašli v smeteh, je njena predstavnica za tisk sporočila, da jih glasbenica želi nazaj. "Nekdo jih je nehote vrgel proč, zato se trudimo, da se bodo čim prej vrnili k lastnici."

 

Morda si jih nazaj želi tudi zato, ker so zapiski na nekaterih straneh postali malo bolj osebni. Med drugim je zapisala, da želi "živeti kot seks bomba", omenja pa tudi nekega fanta z imenom Felix, za katerega je zapisala, da je med njima "preveč seksualne napetosti".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.