V srbski Bar vstopa še ena znana Slovenka!

Foto: Voyo
Foto: Voyo
V šov vstopa danes!
Oglej si celoten članek

Foto: POP TV lara goršek kos V srbski Bar bo vstopila še ena znana Slovenka - Lara Goršek Kos, ki smo jo spoznali v šovu Kmetija, sodelovala pa tudi v šovu Sanjski moški. Kot je povedala za 24ur.com, je pred vstopom v srbski resničnostni šov kar malce živčna, čeprav že komaj čaka, da se vse skupaj začne.

Kot je znano, je v šovu Bar tudi zvezda našega Big Brotherja Ksenija Kranjec, zmagovalec Kmetije Jan Klobasa pa je bil iz šova izločen, ker ni hotel delati. Dejal je, da je želel domov, ker so razmere v šovu nevzdržne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:03 18. Januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 16:46 17. Januar 2022.

    kako bi se mi dogovorili, da nehate neznanim Slovencem in Slovenkam limat titule "znan-a", če so nastopili v katerem kao …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.