V Stožicah še bitka talentov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Po sobotnem odmevnem koncertu Siddharte se bo nocoj v Stožicah znova treslo. Predstavili se bodo finalisti druge sezone resničnostnega šova Slovenija ima talent.
Oglej si celoten članek

Nocoj se bo v Centru Stožice končala druga sezona resničnostnega šova Slovenija ima talent. Poleg letošnjih finalistov bosta nastopili tudi lanska zmagovalka Lina Kuduzovič in drugouvrščena Maja Keuc. "Priprave potekajo po načrtih, super bo," je povedala Katja Kovačič s Pop TV. "Dvorana bo polna, v tem tednu je bilo še par sto kart v prodaji."

V velikem finalu bodo nastopili pevka Jerica Haber, plesni duet Nika in Gašper, pevec Jaka Vižintin, pevka Ajda Ivšek, telovadka ob drogu Ekaterina Faskhutdinova, pevka Irena Djukič, harmonikarski orkester Pustotnik, pevec Žan Serčič, plesna skupina The Artifex in pevka Julija Kramer.

Vsi trije žiranti - Lucienne Lončina, Brane Kastelic in Branko Čakarmiš - so prepričani, da so letošnji finalisti še večji talenti kot tisti, ki jih je izstrelil lanski šov. V finalu tako pričakujejo hudo bitko pevskih in plesnih talentov.

Foto: Žurnal24 Slovenija ima talent Brane Kastelic Branko %C4%8Cakarmi%C5%A1 Lucienne Lon%C4%8D

Se zmaga nasmiha Juliji?

Po rezultatih ankete, ki so jo objavili na spletnem portalu 24ur.com, najbolje kaže Juliji Kramer, ki ima za zdaj največ glasov. Na drugem mestu sta Nika in Gašper, na tretjem pa Jerica Haber.

Kakšno je vaše mnenje o letošnjih finalistih, smo vas spraševali tudi v naši spletni anketi. 47 odstotkov vas meni, da so izbrali prave, 34 odstotkov vas je prepričanih, da so slabši kot lanski finalisti, 19 odstotkov pa je ocenilo, da najboljši niso prišli v finale.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:56 19. Junij 2011.

    Po moje je un čelavi spet sorsiral svoje adute in to so Harmonikarji,ki so poplnoma brez veze,saj ne predstavljajo nikakršen …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.