V Super par povabili zelo znano Slovenko, to je razlog, da je odklonila

Foto: Blaž Vatovec
Foto: Blaž Vatovec
V šov ne bi šla, bi ga pa vodila ...
Oglej si celoten članek

Nekdanja miss Slovenije, pevka in voditeljica Sanja Grohar, je na Instagramu razkrila, da so ju s soprogom Matejem povabili, da bi sodelovala v trenutno najbolj popularnem resničnostnem šovu na Pop TV, Super par, a sta ponudbo zavrnila. Lepotica je razkrila, da je glavni razlog seveda njun sin, ki bi ga težko pustila toliko dni samega. Šov naj bi namreč snemali skoraj 20 dni v kosu. Sanja se je sicer ponudila, da bi šov z veseljem vodila. Izkušenj ji ne manjka, v preteklosti je kot voditeljica delala na Planet TV. In tudi šovi ji niso tuji, pred leti je sodelovala v pevskem šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko na Planet TV, kjer je dokazala, da njen vokal ni od muh. 

A nekdanjo misico letos čaka nekaj veliko bolj vznemirljivega, pri skoraj štiridesetih namreč pričakuje drugega sina. Čestitke! 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:58 28. Maj 2023.

    Groharca je zelo markantna bejba pa, še inteligentna povrhu.

  • 14:04 28. Maj 2023.

    Aha, sedaj imamo "znane" slovenke in slovence in pa ZELO ZNANE....bravo zurnalovci.,...samo potrjujete vašo rumeno barvo

  • 09:30 28. Maj 2023.

    Kočno normalna ženska, ki skrbi za otroka in ne hodi med te ''paciente''

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.