V Survivorju Jadrankina sestrica?

Foto: POP TV Sara Dolžan Foto: mediaspeed jadranka lisjak
Tekmovalka Survivorja Sara Dolžan in Jadranka Lisjak iz Big Brotherja si delita okus za modo.
Oglej si celoten članek

Se vam zdi oblekica, ki jo ima na sebi simpatična 29-letna tekmovalka Survivorja Sara Dolžan kaj znana? V enaki kreaciji se je v vselitveni oddaji letošnjega Big Brotherja javnosti predstavila Jadranka Lisjak. Kateri pristoji bolje?

Sara pravi, da je temperamenten kolerik z dobrim srcem, kar bi zase lahko rekla tudi Jadranka, a dekleti kljub istemu okusu za modo in podobnemu značaj nista v sorodu. Za Saro je sicer zelo težko leto. V svojem predstavitvenem intervjuju je 29-letnica povedala, da je v enem letu zaradi raka izgubila očeta in babico. Za rakom pa je zbolela tudi njena mama, a je bolezen premagala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.