V takšnih hlačah boste videti vitkejši

Foto: www.net-a-porter.com Rag & Bone Foto: www.net-a-porter.com Rag & Bone, 185 EUR Foto: www.net-a-porter.com Rag & Bone, 185 EUR Foto: Zara Zara, 49,95 EUR Foto: Boohoo Boohoo, 30 EUR
Če iščete kavbojke ali hlače, ki bodo vaše noge naredile daljše in vitkejše, potem hitro na lov za takšnimi s črto ob strani.
Oglej si celoten članek

Hlače in kavbojke s črto bodo hit sezone, zato lahko vanje investirate brez slabe vesti. Še posebej, če želite, da bi bile vaše noge videti vitkejše in daljše.

Kombinacija športnega zgornjega dela s klasičnimi hlačami s črto in gležnjarji z visoko peto bo prava jesenska izbira za delavna dekleta in za tiste, ki prisegajo na minimalizem. Tudi kombinacije s kavbojkami in srajcami ne bodo nič manj modne, takšne hlače pa lahko oblečete za vse priložnosti.

In kar je najbolje – hlače s črto pristajajo vsem. Le katera ne bi bila rada videti vitkejša?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • mia
    21:03 31. Avgust 2012.

    no ja, vsaj memi to ni všeč

  • mia
    19:24 30. Avgust 2012.

    grdo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.