V takšnih oblačilih nikar na zmenek

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prav je, da se tudi na prvih zmenkih ne pretvarjate in ste to, kar ste, pravijo vsi, a življenjska trenerka opozarja, da to ne pomeni, da se na zmenek lahko odpravite v razvlečeni trenirki. Sestavila je seznam oblačil, v katerih nihče ne bi smel na zmenek.
Oglej si celoten članek

"Pomembno je, kako se predstavljate drugim, saj to vpliva na to, kakšno mnenje bodo dobili o vas," pravi življenjska trenerka Terri Trespicio in dodaja, da je udobnost zelo precenjena, vsaj kadar govorimo o zmenkih. Trenirka tako za zmenke, vsaj tiste prve, ni primerna, za lažje odločanje o tem, kaj obleči na usodni zmenek, pa je sestavila kratek vprašalnik, na katerega naj bi odgovorili pred odhodom od doma.

  • Bi v izbrani kombinaciji lahko poležavali na zofi, gledali film in lenarili? Če ste odgovorili pritrdilno, se takoj preoblecite!
  • Bi v teh oblačilih odšli na služben sestanek ali na kosilo s poslovnimi partnerji? Če ste odgovorili pritrdilno, ste se verjetno oblekli zelo dolgočasno in strogo. Preoblecite se.
  • Bi v izbranih čevljih tekali po dvorišču? So čevlji bolj praktični in udobni, kot pa lepi? Preobujte se. Čevlji so pika na i vsakemu videzu, zato naj bodo izbrani z občutkom.
  • Poglejte se v ogledalo. Ste to res vi? Če se v oblačilih ne počutite dobro, se preoblecite, če vam je podoba všeč, ste zadeli v polno.

Terri svetuje, da se na zmenek odpravite v manj udobnih oblačilih, ki vas bodo prisilila do lepše drže. Dodaja, da manjše nelagodje povečuje zavedanje o telesu in gibih, kar je lahko na zmenku prednost. Seveda pa tudi pretiravanje ni zaželeno. Lomljenje korakov v previsokih petah bo naredilo več škode kot koristi, prav tako vas lahko zelo oprijeto in kratko krilo predstavi v napačni luči. Pomembno je, da z oblačili poudarite svoje prednosti in skrijete tisto, kar vas moti, še dodaja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.