V takšnih škornjih boste modni

Foto: Imaxtree Missoni Foto: Imaxtree Dolce & Gabbana Foto: Imaxtree Dolce & Gabbana Foto: Imaxtree The Blonds Foto: Imaxtree The Blonds Foto: Imaxtree Pedro Lourenco Foto: Imaxtree Louise Gray Foto: Imaxtree Louise Gray Foto: Imaxtree Louise Gray Foto: Imaxtree Louise Gray Foto: Imaxtree Fendi
Letos lahko izstopate s škornji. Zgledujte se po temačni romantiki dvojca Dolce & Gabbana, igrive izberite škornje v stilu modne hiše Missoni, ljubiteljice krznenih detajlov pa se sprehodite v Fendijevih.
Oglej si celoten članek

Škornji so vsako leto drznejši in opaznejši. Zgrešili ne boste, če se boste zgledovali po takšnih, ki smo jih občudovali na modnih brveh in z njimi nadgradili vsakodnevni videz, pazite le, da s kombiniranjem vpadljivh kosov ne boste pretiravali.

Če se odločite za opazne škornje, naj bodo druga oblačila in dodatki minimalistični. Drzne se odločite za dolžino do ali nad koleni. Škornji naj bodo ohlapni, na njih ne smejo manjkati dodatki, kot so kovice, neti ali potiski. Nad slednjmi so nas navdušili pri modni hiši Missoni, všeč so nam živahne barve in teksture, ki jih je na škornje ujela oblikovalka Louise Gray, temačni cvetlični potiski v stilu romantike pa krasijo škornje dvojca Dolce & Gabbana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.