V te moške se kozoroginje ne bi smele zaljubiti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
S temi znamenji se kozoroginje ne razumejo ...
Oglej si celoten članek

Če verjamete, da je uspešnost zveze odvisna tudi od astrološkega znamenja, in ste rojeni v znamenju kozoroga, vas bo ta članek zanimal. 

Kozoroginje so močne ženske, a tudi one se bojijo za svoje srce. Freundin piše, da bi se morale zato izogibate moškim, ki so rojeni v teh znamenjih, saj jim bodo slej kot prej strli srce.

Levi
V tej zvezi bo počilo. Medtem ko ambiciozne kozoroginje ves čas čutijo potrebo po dokazovanju, samozavestni levi točno vedo, kaj prinašajo k mizi, in to brez pretiranega truda. Zavist bi lahko na dolgi rok zvezo tako obremenila, da bi pod njeno težo klecnila.

Vodnarji
Tudi tukaj je potencial za konflikte ogromen. Kozorogi so perfekcionisti, vodnarji pa veljajo za kaotične osebe, kar bi kozoroginjo na kratek rok sicer zabavalo, na dolgi rok pa začelo jeziti.

Ovni
Težka bo. Ovni so kozorogom preveč impulzivni in temperamentni. Vodi jih strast, kozoroge pa razum. Za dolgotrajno zvezo sta si preveč različna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.