V tej hiši je odraščala Gwyneth Paltrow

Foto: Profimedia gwyneth paltrow Foto: Profimedia gwyneth paltrow Foto: Profimedia gwyneth paltrow Foto: Profimedia gwyneth paltrow Foto: Profimedia gwyneth paltrow Foto: Profimedia gwyneth paltrow Foto: Profimedia gwyneth paltrow Foto: Profimedia gwyneth paltrow Foto: Profimedia gwyneth paltrow
Igralka prihaja iz premožne družine.
Oglej si celoten članek

Za 3,2 milijona dolarjev se prodaja hiša v Brentwoodu v Kaliforniji, v kateri je v sedemdesetih letih živela Gwyneth Paltrow. Kot je znano, igralka prihaja iz znane družine. Njena mama je igralka Blythe Danner, oče pa je režiser in producent Bruce Paltrow, ki je umrl leta 2002 med počitnicami v Italiji, kjer so praznovali zvezdničin 30. rojstni dan. Paltrow je imel raka ustne votline, umrl pa je zaradi zapletov, ki so nastali zaradi te bolezni in pljučnice.

Njihov nekdanj dom je velik 224 kvadratnih metrov in ima tri spalnice ter dve kopalnici.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.