Wow! V tem čudovitem stanovanju živi naš pevec Anej Piletič

Foto: Instagram anej piletič Foto: Instagram anej piletič Foto: Instagram anej piletič Foto: Instagram anej piletič Foto: Instagram anej piletič Foto: Instagram anej piletič
Stanovanje se prodaja.
Oglej si celoten članek

Foto: Instagram anej piletič Mlajši član dua BQL, Anej Piletič, in njegova žena Iza sta ravnokar praznovala drugo obletnico poroke. Parček pa kmalu čaka nov mejnik - selitev v hišo. 

Trenutno še živita v stanovanju v Celju, ki pa se sedaj prodaja. O tem je svoje sledilce obvestila tudi Iza in delila nekaj fotografij njunega začasnega doma. 

Gre za dvosobno stanovanje, ki je veliko 59,3 m2. Adaptirano je bilo lani, prodaja pa se z vso opremo, in sicer za 165 tisoč evrov.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:41 30. Avgust 2023.

    Čudovito zgolj po kriterijih Ir. K. Stanovanje je opremljeno z najcenejšo opremo (IKEA, Momax, Dipo ipd.), pohištvo slogovno neusklajeno - …

  • 14:49 29. Avgust 2023.

    Kdor potrebuje novo hišo se mora poizkusiti s petjem in ne čakati pomoč države..Pa še znan postaneš, kot ta Pile..nič.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.