V to vezo Slovenija ni verjela, a se je zmotila!

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Ljubezen med zlatarjem Tomislavom Loboda in njegovo skoraj 50 let mlajšo izbranko Ksenijo Velić še kar traja ...
Oglej si celoten članek

Foto: Ana Fetih Tomislav Loboda Ljubljanski zlatar Tomislav Loboda nikoli ni skrival svoje ljubezni do mlajših žensk. A če se pretekle ljubezni niso iztekle pravljično, to ne velja za njegovo vezo s skoraj 50 let mlajšo svetlolasko Ksenijo Velić. Tomi in Ksenija sta namreč srečno zaljubljena že več kot štiri leta in v družbi drug drugega še vedno iskreno uživata.

Svetlolasko in zlatarja smo skupaj opazili konec tedna in oba sta bila do ušes nasmejana. Tomi je priznal, da Ksenija odlično skrbi zanj, še posebno po preventivni operaciji srca, ki jo je prestal pred dvema letoma. Od takrat pridno sledi zdravniškim navodilom in se izogiba pretiranim naporom. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 13:23 6. Julij 2016.

    Še nisem nikjer zasledila, da bi se v 50 let starejšega siromaka zaljubila lepa mlada punca. Tip si je omislil …

  • 08:42 6. Julij 2016.

    Oh, oh, kako lepo, romantično,................kako globoka je lahko ljubezen ...................... do priftošlna ;-))

  • 08:40 6. Julij 2016.

    Obstaja pregovor<br />Če ima moški dost dnarja ni nikoli star in preveč grd

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.