V tragični nesreči je življenje izgubil pevec Igor Nešić

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Ena oseba je umrla, dve sta bili huje poškodovani.
Oglej si celoten članek

Na hrvaškem odmeva vest o tragični prometni nesreči pri kraju Dugopolje, v kateri je ponoči v trku dveh avtomobilov ena oseba umrla, dve pa sta bili huje poškodovani. 

Kot se je izkazalo, je bilo trčenje usodno za pevca splitske skupine Smile, Igorja Nešića. "Sinoči nas je zapustil naš dragi in dobri kolega, pevec skupine Smile Igor Nešić. Inštruktor jezdenja in pravi ljubitelj konj. Dragi naš kolega, sedaj poj in galopiraj po brezmejnih nebeških stezah in počivaj v miru božjem. Sorodnikom izrekamo sožalje,“ so na družbenih omrežjih sporočili njegovi glasbeni kolegi. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 03:55 29. Marec 2020.

    Dobro je samo zato , da plašite in stršite naše mulce , da ne dirkajo z avti! Kdo pa je …

  • 14:57 4. Marec 2020.

    Boli me qurac za "pevca" in ustašote!

  • 11:37 4. Marec 2020.

    Pardon,dame in gospodje za tehnične težave. Skratka,če cela Hrvaška vred s Korčulo in ostalimi otoki zgori do tal,bi počil od …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.