V tragični nesreči umrla zvezdnica filma Ni je več

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zbil jo je voznik električnega skiroja in zbežal.
Oglej si celoten članek

Igralka Lisa Banes, ki se je dva tedna borila za življenje, je izgubila boj. 65-letnica je bila 4. junija na poti k svoji ženi Kathryn Kranhol, ko jo je pri prečkanju ceste v New Yorku zbil voznik električnega skiroja in zbežal. Policija ga še vedno išče.

Zvezdnico so s hudo poškodbo možganov prepeljali v bolnišnico, kjer je včeraj umrla.

"Žalostni smo zaradi Lisine tragične in nesmiselne smrti. Bila je ženska velikega duha, prijazna in radodarna ter predana svojemu delu, bodisi na odru ali pred kamero, še bolj pa je bila predana svoji ženi, družini in prijateljem. Blagoslovljeni smo, da je bila del naših življenj,“ je povedal njen predstavnik za javnosti. 

Banes poznamo iz filmskih hitov Ni je več z Benom Affleckom in Koktajl s Tomom Cruisom. Igrala je tudi v priljubljeni seriji Nashville.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.