V treh tednih izgubite celulit s tem preprostim trikom

Foto: Profimedia ščetka, celulit, koža
Samo pet minut na dan in v treh tednih bo viden rezultat.
Oglej si celoten članek

Če želite te praznike proslaviti v malce krajši obleki in ne veste, kako skriti celulita, ki se je nabral v tej jesensko-zimskih dneh, preberite spodnji nasvet. Hrvaški portal Zadovoljna piše, da je suho ščetkanje kože zelo učinkovito.

Foto: Profimedia ščetka, celulit, koža Suho ščetkanje je metoda, ki se je redno poslužujejo ženske v Rusiji, v Skandinaviji in Turčiji. Poleg tega, da se s ščetkanjem borite proti celulitu, je zelo koristno za imunski sistem in detoksikacijo organizma. Vse kar potrebujete je ščetka z naravnimi vlakni in 5 do 10 minut dnevno.

S ščetkanjem kože:

  • Odstranimo odmrle celice.
  • Stimuliramo rast novih celic.
  • Pospešujemo cirkulacijo.
  • Razkrojimo maščobe na koži, kar zmanjša celulit.

Za popolno kožo brez celulita se moramo ščetkati vsak dan po 5 do 10 minut vsaj tri tedne. Najbolje se je ščetkati tik pred tuširanjem. Za še boljši rezultat pod tušem izmenjujte vodo iz tople na hladno in obratno.

Ščetkajte tako, da se ščetkate od stopala proti zadnjici, od ramena proti zapestjem, od spodnjih hlačk proti nedrčku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.