V trendu: Krila za vse priložnosti

Foto: Ann Christine Ann Christine, 9,95 EUR Foto: H&M H&M, 17,95 EUR Foto: Ann Christine Ann Christine, 14,95 EUR Foto: H&M H&M, 59,95 EUR Foto: Esprit Esprit, 39,95 EUR Foto: Esprit Esprit, 49,95 EUR Foto: H&M H&M, 14,95 EUR Foto: H&M H&M, 24,95 EUR Foto: H&M H&M, 49,95 EUR Foto: Mango Mango, 24,99 EUR Foto: Mango Mango, 39,99 EUR Foto: Mango Mango, 49,99 EUR Foto: Mango Mango, 49,99 EUR Foto: New Yorker New Yorker, 16,95 EUR Foto: New Yorker New Yorker, 19,95 EUR Foto: Pull & Bear Pull & Bear, 15,99 EUR Foto: Pull & Bear Pull & Bear, 25,99 EUR Foto: Pull & Bear Pull & Bear, 39,99 EUR Foto: Topshop Topshop, 32 EUR Foto: Topshop Topshop, 52 EUR Foto: Topshop Topshop, 52 EUR
Ljubiteljice kril ne prestraši mraz. Nasprotno, kombiniranje z opaznimi toplimi hlačnimi nogavicami je lahko zelo zabavno, zato vam tudi za hladne dni predlagamo, da skočite v krilo. Če ne za v službo, pa vsaj za na zabavo!
Oglej si celoten članek

Izbira je res velika, zato vas bo do krila, če se v modno prodajalno ne odpravite s točno začrtanimi željami, hitro zmedla. Bi imeli raje mini krilo z bleščicami, usnjeno različico, ki sega skoraj do kolen, morda opazno peplum krilo ali pa raje pleteno krilo za sproščen videz? Če imate čas, jih pomerite več, na koncu pa izberite kroj, ki vam pristoji najlepše.

Bleščeče tudi za čez dan

Ker je čas zabav že tu, je tudi ponudba temu primerna. Najbolj izstopajo zlate kombinacije z bleščicami, pozlačeno usnje in zlato-srebrnimi potiski. Takšna krila lahko nosite tudi čez dan, ko je kombiniranje s pletenim puloverjem in škornji brez pete, gležnarji z neti ...

Zapeljiva prosojnost

Če želite na zabavi pustiti glamurozen vtis, izberite prosojno dolgo krilo. Kombinirajte ga s čevlji z visoko peto, pas poudarite z opaznim, a elegantnim pasom – zelo modni ta hip so elastični kovinski pasovi v zlatih odtenkih z detajli, kot so živalske glave in krilca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.