V trendu: Ure s kovinskimi pasovi

Foto: Slowatch Tommy Hilfinger, 200 EUR Foto: Slowatch Michael Kors, 249 EUR Foto: Slowatch Michael Kors, 249 EUR Foto: Slowatch Marc by Marc Jacobs, 359,75 EUR Foto: Esprit Esprit, 119,90 EUR Foto: Esprit Esprit, 119,90 EUR Foto: Asos DKNY, 243.08 EUR Foto: Asos DKNY, 229.19 EUR Foto: Asos Asos, 41.67 EUR Foto: Asos Asos, 41.67 EUR
Ura je zopet postala obvezni modni dodatek. Če se odločite za masivno kovinsko različico, še toliko bolje
Oglej si celoten članek

Z masivno uro letos ne morete zgrešiti. V ospredju so takšne v zlatih, srebrnih in bronastih odtenkih, modno ne boste zaostajali niti s sivimi in mat odtenki.

Masivno, a elegantno

Masivni videz, ki je pri kovninskih urah na prvem mestu, omehčajo kristalčki, nanizani na in/ali ob številčnici, tiste, ki prisegate na eleganco, pa izberite takšno, ki ima kristalčke nanizane tudi na paščku.

Kako jo nositi?

Takšno uro lahko kombinirate čisto povsod – k strogemu poslovnemu videzu, odlično se podajo k kavbojkam in srajci moškega kroja, pogumnejše pa jih nosite tudi k elegantnejšim oblačilom. Pravila, da je ura dovol, se dreznejše ne rabite držati – poleg ure na zapestje nanizajte zapestnice različnih stilov in ustvarite sproščeno izgro modnih dodatkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.