V vasi Bucklebury vlada obsedno stanje

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V vasi Bucklebury zaradi princa Georgea vlada obsedno stanje.
Oglej si celoten članek

Vojvodinja Kate in vojvoda William sta se s sinčkom preselila v vas Bucklebury h Katinim staršem. Tamkajšnji prebivalci so novega prišleka pozdravili z odprtimi rokami, če pa se bo obsedno stanje, ki od njegovega prihoda vlada v mestecu, še dolgo nadaljevalo, ga bodo imeli kmalu "poln kufer".

Vas je od Londona oddaljena dobro uro vožnje. Kot pišejo, tam prebiva več fazanov in zajcev pa tudi ljudi. Zadnjih naj bi bilo sicer 2.000. Zdi se, kot da bi se tam ustavil čas. Do nedavnega … Miru namreč od konca julija ni več.

Četudi so strokovnjaki za varnost Williamu selitev v  Bucklebury odsvetovali, jih ta ni poslušal. Varnostnikom tako ni preostalo drugega, kot da se na novo situacijo privadijo in v vasi vzpostavijo nova pravila. "V krogu ene milje okoli vile Middletonovih ne sme nihče parkirati. Nad vasjo ves čas krožijo helikopterji. Po njihovem zemljišču galopirajo policisti," je o "misiji George" povedal vir in dodal, da varnostniki svoje delo očitno opravljajo več kot odlično, saj se zdi, kot bi celotna družina Middleton izginila z obličja zemlje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.