V Volku z Wall Streeta igral za drobiž

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralec Jonah Hill je bil za nastop v filmu Volk z Wall Streeta v primerjavi z DiCaprijem zelo slabo plačan.
Oglej si celoten članek

Kot je izdal v intervjuju s Howardom Sternom, si je tako močno želel vloge Donnieja Azoffa, da se je strinjal z za hollywoodske razmere nizkim honorarjem. Za sedemmesečno delo je prejel le 60.000 dolarjev (dobrih 44.000 evrov). Leonardo DiCaprio ni bil tako skromen. Njemu naj bi plačali 10 milijonov dolarjev (7 milijonov evrov), kar je sicer veliko manj od plačila, ki ga je dobil za Velikega Gatsbyja (14 milijonov evrov).

Hillu se je kljub "mizerni" plači vloga več kot obrestovala. Zanjo je namreč nominiran za oskarja za najboljšega stranskega igralca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:07 22. Januar 2014.

    Slovenija je bila predstavljena kot nek borat land iz koder mule za prenašanje droge prihajajo. vsaj tak naglas je imela.

  • 21:07 22. Januar 2014.

    Katarina pa za enega v rit

  • 20:17 22. Januar 2014.

    Caprio za 15 mil, Jonah za 60.000, Katarina pa za sendvič

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.