V zapor, ker je s sendvičem napadel ženo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Američana Larryja Spurlinga so strpali v zapor, ker je priznal, da je napadel svojo ženo - s sendvičem.
Oglej si celoten članek

Larryja so aretirali po tem, ko je njegova žena poklicala policijo in jim sporočila, da jo je mož podrl na posteljo in ji v obraz porinil sendvič. Policist, ki je prekinil incident, je na tleh pred spalnico našel več koščkov mesa in kruha. Žena je pojasnila, da sta se sprla, ker ji je mož očital, da mora zaradi nje živeti na deželi, ter da je močno zdolgočasen.

Na sodišču so kasneje ugotovili, da je Spurling pred prepirom spil kar nekaj pločevink piva. Žena je povedala, da se je naveličala prerekanj z možem, zato si je naredila sendvič in se odpravila v spalnico. Larry ji je čez nekaj trenutkov sledil in se spravil nanjo.

Sodišče je nevarnemu možu s sendvičem prisodilo kar pet let zaporne kazni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.