V zapor zaradi sramnih dlak

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Sodišče je nekdanjemu kuharju prisodilo petnajst dni zaporne kazni, ker je nekemu policistu v krof podtaknil sramne in prsne dlake.
Oglej si celoten članek

Ryan Burke iz New Jerseyja je pred časom prišel navzkriž z zakonom, ker je kršil prometne predpise. Policist mu je napisal kazen, kar pa je Ryana močno ujezilo, zato se mu je hotel maščevati.

 

Policist se je kmalu pojavil v kavarni, kjer dela Ryan, in ta je dobil priložnost, da mu vrne milo za drago. V krof, ki ga je policist naročil, mu je podtaknil dlake s svojega prsnega koša in svoje sramne dlake.

 

A njegovo maščevanje ni bilo sladko, saj so ga kmalu razkrinkali in poslali pred sodišče. 27-letni kuhar je tam priznal svoje dejanje in dodal, da to ni bilo prvič. Razkril je, da je strankam že večkrat "postregel" s svojimi sramnimi dlakami, med drugim jih je podtaknil v purana, jajca in sirove štručke.

 

Ryana zdaj čaka petnajst dni v zaporu, poleg tega pa so mu na sodišču prisodili še dveletno pogojno kazen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.