V zapor zaradi zehanja

Foto: Žurnal24 Neotesano zehanje je Cliftona drago stalo.
Moški, ki si je na sodišču dovolil glasno zehati in sproščeno posedati, je pošteno razjezil sodnika. Ta ga je po njegovem neprimernem vedenju poslal za rešetke.
Oglej si celoten članek
Clifton Williams si je očitno izbral neprimeren trenutek za globoko zehanje, saj je s tem zmotil sodnika Daniela Rozaka, ki je bil ravno sredi izrekanja kazni.

Zehajoči Clifton se je udeležil sojenja svojemu bratrancu, ki je bil obtožen posedovanja drog. Sodni proces pa je Cliftona začel kaj kmalu dolgočasiti, zato se je udobneje namestil na svojem sedežu in začel zehati.

Za pol leta na hladno
To je pošteno razjezilo sodnika, ki ga je brez premisleka poslal v zapor za šest mesecev zaradi neprimernega obnašanja. Nekateri, ki so bili prisotni na sojenju, kjer je Clifton zagrešil "kaznivo dejanje“, so zgroženi nad sodnikovo odločitvijo, spet drugi jo popolnoma podpirajo. "To ni bilo navadno zehanje. S svojim glasnim in nesprejemljivim zehanjem je želel zmotiti sojenje, njegov namen je bil očiten," je pojasnil odvetnik Chuck Pelkie, ki je bil priča njegovemu dejanju.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.