V zaporu ga varuje težaven kriminalec

Foto: Žurnal24 George Michael ima novega prijatelja in stražarja. (Foto: Reuters)
Osebna straža. George Michael si je v britanskem zaporu našel prijatelja, ki je postal njegov varuh.
Oglej si celoten članek

Pevec George Michael, ki prestaja osemtedensko zaporno kazen zaradi vožnje pod vplivom prepovedanih substanc in posedovanja marihuane, je sklenil prijateljstvo s kaznjencem Robertom Bleachem.

Bleach mu je obljubil, da ga bo varoval pred težavami v britanskem zaporu Highpoint Prison, poročajo tuji mediji, saj naj bi bil glasbenik za rešetkami zelo prestrašen. “Preostali zaporniki so ga prepoznali in zdel se jim je lahka tarča posmehovanja,” je dejal neimenovani vir in dodal, da je Bleach izjemno težaven, vendar pa ceni spoštovanje. “George se zdaj sprehaja naokrog z dvignjeno glavo. Z Bleachem sta se tako dobro ujela, da se dogovarjata celo o tem, da bi Georgea varoval tudi, ko bosta odslužila kazen,” je povedal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.