V živo so se lotili drug drugega

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Tekmovalci s svojim rapom pripravili pravi šov!
Oglej si celoten članek

V četrti epizodi norega šova Joonglaa Star so tekmovalci publiki pokazali svoj talent rapanja. Zdaj pa so ga predstavili še na velikem odru finala. Energije in talenta za nastopaštvo jim več kot očitno ne manjka. Zbadali in smejali na svoj račun so se prav vsi. Hitro si oglej diss track, ki so ga ekipe pripravile v šovu. 

Še prej pa skoči na Youtube kanal Joonglee, kjer prav zdaj poteka finalni prenos v živo. Hitro, hitro, da ne zamudiš konca najbolj norega šova v Sloveniji ;)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.