V znak podpore protestnikom se je postriglo že 50 igralk in pevk

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Francoske pevke in igralke so v znak podpore iranskim protestnikom posegle po škarjah.
Oglej si celoten članek

Zaradi protestov v Iranu se je približno 50 znanih francoskih igralk in pevk odločilo ostriči lase, v znak podpore protestu proti brutalnemu zatiranju protivladnih protestnikov s strani iranskih varnostnih sil.

V videoposnetku protesta, ki ga je objavila igralka in oskarjevka Juliette Binoche na Twitterju, igralka najprej pogleda v kamero, reče "za svobodo", si odreže šop las in ga dvigne proti kameri. V videu, ki ga spremlja partizanska himna Bella Ciao, sodelujejo še Isabelle Huppert, Jane Birkin in Charlotte Gainsbourg.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.