Valerio še ni poravnal dolga

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Zmagovalec letošnje sezone resničnostnega šova Gostilna išče šefa Valerio Lutman je že prejel denar, a svojim sotekmovalcem obljubljeni 2000 evrov še ni izplačal.
Oglej si celoten članek

Valerio, Anže, Edi, Almir in Marko so v šovu podpisali pogodbo, s katero so se zavezali, da bodo v primeru zmage ostalim izplačali 2000 evrov. Valerio nam je po zmagi zatrdil, da bo sotekmovalcem izplačal obljubljeni denar, a se to še ni zgodilo. "Nisem razočaran. Če se tega ne bo držal, je to njegova odločitev. Če bi zmagal jaz ali Marko ali Anže, bi celoten znesek verjetno razdelili na tri dele,“ je za Žurnal24 povedal Almir.

Prepričani smo, da bo Valerio držal obljubo. Denar je namreč prejel šele letos, in sicer v prvem tednu januarja. Kdaj bo odprl denarnico, pa nam žal ni uspelo izvedeti, saj se na naš klic ni odzval.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 01:57 31. Januar 2015.

    http://valerio.blog.siol.net<br />tle imate odgovor na vprasanje o denarju...pomoje se je odloču pravilno

  • 00:15 30. Januar 2015.

    se pa bodo načakali :)

  • 21:39 29. Januar 2015.

    begiču, trojna pičkaaaaa!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.