Vam preti pleša?

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nov test, ki ga izvajajo v Veliki Britaniji, moškim pokaže, ali bodo plešasti pred 40. letom. Britanski estetski kirurg ga priporoča tudi zaradi preventive.
Oglej si celoten članek

Strokovnjaki trdijo, da so ljudje, ki imajo določen genski zapis, bolj nagnjeni k plešavosti. Preizkus, ali ste med tistimi, ki so bolj nagnjeni k plešavosti, poteka prek vzorca sline. Če je test negativen, se nimate česa bati, trdijo strokovnjaki, če pa je test pozitiven, vas bodo podučili o preventivnih ukrepih, ki bodo upočasnili izpadanje las, trdi estetski kirurg Bessam Fajro.

Najbolje bi bilo, če bi test opravili v starosti okoli dvajset let, pravi omenjeni kirurg. Za test je treba odšteti 250 evrov, poroča Daily Mail.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.