Vampirka, ki se hrani s tiči

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Nisem nek ljubitelj pustovanja in mask, zato sem bil precej nejevoljen nad hrupom pred hišo, še bolj pa zaradi Danice, ki je na vsak način želela na pustovanje.
Oglej si celoten članek

Šemila se je v kopalnici in me ves čas prepričevala, da tega ne smem zamuditi.
Kupila mi je celo nek kostum in masko, za katero pa niti slišati nisem hotel. Gledal sem televizijo, kljub temu, da ni bilo nič pametnega in nisem niti trznil, ko je prišla iz kopalnice. Nalašč je hodila okoli mene, vse dokler nisem dvignil pogleda in odprtih ust ostal prikovan ob na pol golo, seksi vampirko. Nenadoma so mi maškare postale všeč. No ja, vsaj ena.

Na cesti je sploh ne bi prepoznal. Dolgi črni lasje namesto kratkih rjavih las, joški nekajkrat večji, v ustih pa vampirski zobje. Upal sem, da takšna ne bo odšla na cesto, saj je imela oblečene le še tangice in črne žabe. Dolgo ogrinjalo seveda ni bilo dovolj, da bi odgnalo mraz pa tudi pohotne moške poglede verjetno ne. Vprašal sem jo, če se hrani s krvjo, pa mi je odgovorila, da ni tiste vrste vampirka. "Jaz se hranim s tiči!" je v šali dejala.

Foto: Žurnal24 zgodbica seks erotika strast

"Če si lačna … imam enega, hahaha!" Brez oklevanja mi je sedla v naročje in skozi plastične zobe nerodno pripomnila, da se bo hranila le s tiči v pustni opravi. Se pravi ali z menoj ali pa bo poiskala kakega drugega zamaskiranca.
Takšne ponudbe se seveda ne izpušča in sem obljubil, da se bom našemil. Še prej pa je bilo treba poskrbeti za sestradano vampirko, ki je že odpenjala moje hlače.

Izrazil sem skrb zaradi njenih zob, s katerimi je krenila nad mojega korenjaka in k sreči ugotovila, da tako ne bo šlo. Odložila jih je na mizo, nato pa sem se nerodno pošalil, da je videti kot vampir v penziji. Njen odgovor je prišel v obliki pravih zob okoli mojega vse bolj čvrstega uda, zato mi je za nekaj sekund vzelo sapo. To jo je nasmejalo, nato pa se je pošteno lotila svojega zalogaja. Želel sem jo prijeti za lase, a se takoj spomnil, da ne bi bilo dobro, saj je črna lasulja stala na njeni glavi bolj sama od sebe.

Norišnica pred hišo je končno potihnila, saj so vsi skupaj odšli proti kraju, kjer se je pustovanje odvijalo, midva pa sva se odločila biti nekoliko bolj pozna. Ko mi je lezla v naročje sem pomislil, da se mi dejansko zdi, kot bi se onegavil z neko drugo žensko, kajti Danice v njej nisem videl. Čvrsto se mi je zasidrala v naročju, jaz pa sem v dlaneh pestoval njeno lepo ritko. Všeč mi je, da je nekoliko bolj polna in ne povsem koščena tako kot so nekatere. Z mednožjem se je drgnila ob stoječega korenjaka, jaz pa sem ji s prsti skušal z ritnic spraviti žabe in tangice, ki so naposled vendarle končale dovolj nizko, da je z vročo, potrebno češpljico uspela priti do tako želenega cilja.

Tako prijetno je bilo občutiti vroč objem njene pohotnice na svojem tiču, da se mi je iz ust prikradlo nekaj glasnih vzdihov zadovoljstva. Njen nasmeh z načrtanih ustnic kar ni hotel izginiti, njeno telo pa se je pričelo vse bolj zapeljivo zibati v objemu mojih rok. Jezdila je mojega korenjaka, si ga jemala celega znova in znova, ter vzdihovala, da najraje sploh ne bi šla pustovat. Teh njenih misli sem se še kako razveselil in ponudil idejo, da karneval pripraviva kar doma. Zame je prinesla obleko policista z velikim pendrekom v obliki vibratorja, sama pa je imela še od lani na zalogi uniformo seksi medicinske sestre. Sicer pa je bila tudi kot vampirka čisto v redu, še posebej takole v mojem naročju, na mojem korenjaku in polnih ust besed kot so: "Še, daj me, …!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.