Van Buuren v izolski Ambasadi Gavioli

Foto: Žurnal24 Nizozemski DJ je sicer bolj vajen velikih festivalskih prizorišč. (Foto: EPA)
V soboto, 14. avgusta, bo zadnja leta najbolj priljubljeni plesni mojster Armin van Buuren prvič nastopil v slovenski diskoteki.
Oglej si celoten članek

Zabava bo prav posebna, saj njegov nastop na tretji izdaji prestižnih klubskih zabav Stars Gathering sovpada s težko pričakovanim prihodom kultne oddaje A State Of Trance v Slovenijo.

Ljubljenec velikih aren in festivalskih množic se bo tokrat predstavil v intimnejšem okolju Ambasade Gavioli, kar napoveduje set za glasbene sladokusce. Ob vzpenjajočem se Kanadčanu Glennu Morrisonu bosta Arminovi desni roki v osrednji areni tokrat tudi veliki domači up Beltek, ki se že lahko pohvali tudi s šopkom izdaj na Armadi, ter pionir slovenske trance scene, Elyksir.

Van Buuren redko razgibava tako majhna plesišča, tako da bo to še posebna poslastica za ljubitelje vrhunske plesnoelektronske glasbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.