Van der Vaart žaluje za otrokom

Foto: EPA
Foto: EPA
Dekle nizozemskega nogometaša Rafaela van der Vaarta je v petem mesecu izgubilo otroka.
Oglej si celoten članek

Rafael van der Vaart in njegovo dekle Sabia Boulahrouz žalujeta za hčerko. Zaradi raztrganine na plodovnici se je otrok v petem mesecu nosečnosti rodil mrtev. Rafael se je do nadaljnjega odpovedal vsem tekmam, se je pa zdaj, štiri dni po smrti otroka, spet udeležil treninga. "Mislim, da mi bo trening koristil in moje misli usmeril drugam,“ je zapisal na spletni strani svojega kluba HSV.

Van der Vaart že celo leto polni nemške časopise. Ločitev od voditeljice in manekenke Sylvie Mais je namreč dvignila veliko prahu, saj so se takoj pojavile govorice, da sta zakonca drug drugega varala. Sylvie je pred kratkim priznala, da je imela razmerje z nekim pilotom, Rafael pa še vedno trdi, da je bil ženi zvest. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:28 10. December 2013.

    bog ma dolgo šibo.. ženo je pustil, ker po zdravljenju raka ni mogla več zanosit..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.