Vandali nad avto znanega Slovenca

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Voditelj, novinar in blogar Iztok Gartner je nepridiprava prijavil policiji.
Oglej si celoten članek

"Res bi rad izvedel, kdo mi je posprejal avto. Če kdo karkoli ve, naj prosim pove ali poizve.
Pa dajte delit, lepo prosim. Tole je bilo res podlo dejanje,“ je novinar, voditelj in blogar Iztok Gartner zapisal ob fotografiji svojega onečedenega vozila.

"Na eni strani avta piše 'huge fan since day one' (velik oboževalec od prvega dne, op. avt.), na drugi strani 'sram' - predvidevam, da je nekdo želel napisati sramota, a mu je zmanjkalo prostora -  na pokrovu avta pa je narisan penis," je Gartner razkril za Žurnal24 in dodal, da so se  vandali njegovega vozila lotili na parkirišču pred njegovim domov v Celju. "Ob pol treh zjutraj, ko sem moral po tablete za psa, je bilo še vse v redu, zato predvidevam, da so avto popisali zjutraj, še preden so se ljudje odpravili v službo. Podal sem prijavo, a dvomim, da bo policija prišla do kakšnih ugotovitev, saj ni očividcev.“

Gartner, ki bo moral stroške popravila poravnati sam, ne ve, kdo se je tako grdo pošalil, predvideva pa, da gre za dva storilca. "Stalo me bo med 300 in 500 evrov. Menim, da sta to zakrivili dve osebi, saj sta bila uporabljena dva različna spreja, pa tudi pisavi sta bili različni. Očitno greš ljudem na živce, če vodiš oddajo, kot je Gartnerjev bordel, v katerem razpravljamo o provokativnih, seksualnih in erotičnih temah. Morda pa gre zavist … Je bilo pa to dejanje vsekakor načrtovano. To je naredil nekdo, ki je točno vedel, kdaj pridem, kje sem doma in kateri avto je moj."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 08:06 11. Marec 2016.

    Avto je že urejen. Včeraj tj. v četrtek sem ga videl<br />v Vojkovi ulici in se sveti kot nov

  • 19:51 10. Marec 2016.

    Kva pa če so bili prjatli? Oni poznajo tvoj avto in tvoj naslov. A si na to mogoče pomislil?

  • 00:56 10. Marec 2016.

    Gospod Iztok, ni vse tako tragično. Velika večina sploh ni vedela, da ste novinar in blogar. Verjetno bo marsikoga od …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.