Vanessa drugič dahnila usodni da

Foto: Žurnal24 Vanessa je tokrat drugič dahnila usodni da.
Poročni zvonovi so zadoneli za igralca Carmina Giovinazza, ki ga poznamo iz serije CSI: NY, in igralko Vanesso Marcil.
Oglej si celoten članek

Par se je poročil v New Yorku, proslavila pa sta v krogu družine in najbližjih prijateljev, poročajo ameriški mediji. Za Vanesso, ki je igrala v nanizankah Beverly Hills in Las Vegas, je to drugi zakon. Med letoma 1989 in 1993 je bila poročena z igralcem Coreyjem Feldmanom, z igralcem Brianom Austinom Greenom pa ima 8-letnega sina Kassiusa.  

Vanessa je prevzela možev priimek, zato jo bodo v seriji General Hospital, v kateri je pred leti igrala Brendo Barrett in se znova vrača v začetku avgusta, podpisali kot Vanesso Marcil Giovinazzo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.