Vanessa in Nick sta poročena!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nick Lachey, nekdanji mož Jessice Simpson, in televizijska voditeljica Vanessa Minnillo sta včeraj postala mož in žena.
Oglej si celoten članek

Nick in Vanessa sta si večno zvestobo obljubila na pečini nad Atlantskim oceanom, na otoku Necker, ki je v lasti bogataša Richarda Bransona. Poročni obred je bil po besedah tiskovnih predstavnikov mladoporočencev zelo majhen, na katerem so bili prisotni le najožji družinski člani. Poroka pa kljub temu ni bila intimna, saj so jo spremljale televizijske kamere, ki bodo veseli dogodek predvajale v okviru poročnih oddaj. "Resno sva razmislila, preden sva sprejela to odločitev," je pred snemanjem povedal Nick in dodal, da jima ni žal, da sta se tako odločila.

Zvezdnika sta bila pred poroko par že več kot štiri leta, zato 37-letni Nick že dolgo resno premišljuje o otrocih. "Resnično si želim kmalu postati oče, že nekaj časa pristiskam na Vanesso. Upam, da se bo to zgodilo čimprej!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.