Varal, dobil otroka z drugo, zvezdnica pa z njim pričakuje novega

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Saj ni res, pa je!
Oglej si celoten članek

Cel svet je lahko spremljal številne drame, ko so bivšega partnerja Khloe Kardashian, košarkarja Tristana Thompsona, večkrat ujeli med skoki čez plot, celo z najboljšo prijateljico  njene sestre Kylie. In ravno, ko je par spet zgladil odnose, je v javnosti decembra odjeknila novica, da Thompson pričakuje otroka, ki je plod le ene strastne noči z neznanko. 

Očitno Khloe premore neverjetno mero odpuščenja, saj je njen tiskovni predstavnik za revijo People sedaj sporočil, da Kardashianka in njen bivši pričakujeta drugega otroka, ki ga bo rodila nadomestna mama. 

Nekdanji par ima že 4-letno hčerko True, vir pa je za People povedal, da zvezdnika nista ponovno skupaj in da je umetna oploditev potekala novembra, preden je v decembru odjeknila novica, da Thompson pričakuje otroka z drugo. Khloe in njen bivši naj bi bila tako od decembra v stikih le še glede starševskih zadev, čeprav je pred tem kazalo, da bosta ponovno par. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.