Varal je v njunem apartmaju

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Krisa Humphriesa naj bi v kratkem zakonu s Kim Kardashian premamljale blondinke. Kamera televizije E! je lepotičke ujela celo v njunem skupnem domu.
Oglej si celoten članek

Kris Humphries se je v apartmaju, ki si ga je v času njunega zakona delil s Kim Kardashian, zabaval z neznanimi blondinkami. Incident so ujele tudi kamere televizije E!, ki predvaja številne resničnostne šove Kardashianovih. Fotografije in video Krisovega spodrsljaja, na katerem se dekleta smejijo inicialkam na vzglavnikih, so bile objavljene na Twitterju. Posnetek pa je sprožil dvome, ali je Kris res tako nepreviden, da bi svoje domnevne ljubice pripeljal v skupno stanovanje, ki ga obkrožajo kamere resničnostega programa. Mnogi sumijo, da je bil incident zrežiran za šov Kourtney & Kim take New York.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.