Varuška razmišlja o tožbi proti Jennifer Garner

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Christine Ouzounian, ki naj bi bila nova ženska v življenju Bena Afflecka, menda razmišlja o tožbi proti Jennifer Garner.
Oglej si celoten članek

Ben Affleck in Jennifer Garner sta 28-letno varuško najela prek agencije, in sicer v času, ko sta se razhajala. Ko je Jennifer izvedela, da je Ben lepotičko odpeljal v Las Vegas (brez otrok), jo je odpustila. Christine sedaj resno razmišlja o tožbi, menda je že najela odvetnike, saj je prepričana, da je bila odpoved s strani Garnerjeve neupravičena. "Ben je Christine vprašal, ali se mu bo pridružila na letu z Bahamov v Los Angeles. Rekel ji je, da je vse OK. On je bil v tistem času njen nadrejeni, ne Jen. Med potjo jo je prepričal, da je šla z njim v Las Vegas na poker turnir,“ je povedal vir. Ben naj bi lepotico v Las Vegasu ves čas skrival, a očitno neuspešno.

Kaj točno se dogaja med Christine in Benom, ni jasno. Medtem ko naj bi Christine vsem razlagala, da sta z Benom zaljubljena, pa je zvezdnik afero zanikal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.