Vas koža kar naprej zateguje?

Foto: Žurnal24
Imate težave s kožo, ki je brez leska in manj prožna kot normalna? Potem morate biti še toliko bolj pozorni pri izbiri mleka za telo, ki bo vašo kožo primerno navlažilo.
Oglej si celoten članek


Ime izdelka:
LIPIDIOSE NUTRITIVE, nova linija izdelkov za suho kožo

Opis izdelka:
Nova linija izdelkov za suho kožo in nova aktivna učinkovina, DermoglucideTM združuje:
  • oligosaharide, ki spodbudijo celični metabolizem in znova aktivirajo sintezo lipidov,
  • peptide, ki zapolnijo medcelične prostore ter spodbujajo medcelične povezave (sintezo lipidov).

Formula izdelkov je obogatena s hranilnim oljem makadamije, ki kožo gladi, in z lipohidroksi kislino, ki spodbuja luščenje povrhnjice in celično obnovo. Mehko teksturo, bogato z aktivnimi učinkovinami in s termalno vodo Vichy, ki deluje pomirjujoče, koža izjemno hitro vpije. Takojšnji blagodejni učinek izdelkov na kožo po zagotovilih proizvajalcev dodatno odlikuje 48-urna vlažilna nega in globinsko vlaženje.

Na voljo so tri različne teksture in izdelki: hranilno mleko, hranilna krema in hranilni koncentrat.

Izdelek poznate? Ocenite in komentirajte ga!
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.