Vas oblega prehlad?

Foto: Žurnal24
Jesen nas je nenadoma obiskala. Pregreto telo se le s težavo navaja na skoraj zimske temperature. Obrambni mehanizem popusti in virusi prehlada imajo prosto pot.
Oglej si celoten članek
 


 
Takoj ko začutite, da se slabše počutite ali začnete kihati in smrkati, posezite po Lekadolu® plus C . Topel napitek Lekadola® plus C vsebuje paracetamol in veliko vitamina C.  Zakaj je tako pomembno, da čim hitreje posežemo po Lekadolu® plus C?

Če pravi čas zaužijemo topli napitek Lekadola® plus C, pomagamo organizmu, da se lažje spopade s prehladom. Paracetamol deluje protibolečinsko in protivročinsko, vitamin C pa krepi imunski sistem. Koncentracija vitamina C v Lekadolu® plus C je največja med vsemi prehladnimi analgetiki na našem tržišču.

 
 
Letos se je pakiranju po 10 vrečk pridružilo še večje pakiranje po 20 vrečk. Tako pakiranje je cenovno ugodnejše. Poleg Lekadola® plus C pa ne pozabite na topla oblačila, na pitje tekočine in sveže sadje ter zelenjavo. In morda še enkrat ponovite, kako se pravilno kiha : ne kihajte v dlan, ampak v pregib roke. Tako onemogočite prenos prehladnih virusov.

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Več informacij si lahko preberete na Lekovi spletni strani.

 
 




Avtorica članka je mag. sci. Irena Lukančič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.