Vasilij Žbogar postal očka

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Sinčku Talinu se je več kot očitno mudilo, saj je rok za porod prehitel za mesec dni.
Oglej si celoten članek

Vrhunski jadralec Vasilij Žbogar in njegova žena Maja sta postala starša. Deček, ki sta ga poimenovala Talin, je pohitel in na svet privekal kar mesec dni prezgodaj. Datum poroda je bil namreč predviden septembra.

"Če sem iskren, se vloge očka neizmerno veselim, a me tudi skrbi. Imam namreč športno kariero, ki je zelo naporna in mi vzame ves dan trdega dela na morju in kopnem. Vem pa, da bo otrok dodatna motivacija, da bom dal vse od sebe, da bom pravi očka, ki bo z Majo lepo vzgojil otroka in mu zagotovil družinsko toplino in varnost," je še pred porodom povedal Vasilij in dodal, da bo napeto vse do olimpijskih iger v Riu, potem pa se bo stoodstotno posvetil družini.

Na Facebooku se že vrstijo čestitke novopečenima staršema. Čestitamo jima tudi mi!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.