Vasilij Žbogar se je pobotal z bivšo

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Potem ko se je v začetku oktobra jadralski as Vasilij Žbogar razšel z dolgoletno spremljevalko Majo Bedalov, sta zaljubljenca ugotovila, da ne moreta biti narazen.
Oglej si celoten članek

Vasilij Žbogar je za portal Govori.se potrdil: "Z mojo Majo sva spet obudila tisto ljubezen, ki se je konec poletja čez noč izgubila v neznano zaradi drugačnih pogledov na skupno življenje v prihodnosti. Po dveh mesecih, ko sva se slišala le po telefonu, sva se pred dnevi srečala na prijateljski kavi in v dolgem pogovoru ter iskreno položenih kartah na mizo ugotovila, da se imava še vedno rada, ter obudila ljubezen," je povedal Vasilij, ki je z lepo hrvaško manekenko pred tem hodil šest let.

Ko sta v začetku oktobra sporočila, da nista več skupaj, je Vasilij kot razlog za razhod navedel, da se "njuni pogledi na skupno prihodnost niso ujemali".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • dd
    17:40 26. Oktober 2012.

    Škoda, koliko ženskic je sedaj ostalo z dolgim nosom.??

  • 10:41 26. Oktober 2012.

    eh, če prvič ne gre skozi, ne niti drugič, pa tretjič. Samo močni interesi te lahko držijo (otroci nor.., vse …

  • 09:40 26. Oktober 2012.

    Lepo to brat. Eden najlepših parov ever:))

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.